Sieraad van de maand juni: Zilveren Collier met Parel

Sieraad van de maand juni: Zilveren Collier met Parel

Sieraad van de Maand: Zilveren Collier met Parel

Deze maand ben ik we blij om het sieraad van de maand juni met u te delen: een zilveren collier met parel

Een Tijdloos Collier

In het middelpunt van dit collier zit een bloemetje met een klein gouden bolletje. Daaronder prijkt een mooie ovale zoetwaterparel met een lengte van ongeveer 10 mm. De combinatie van zilver en parel is zowel klassiek als modern en maakt dit collier tot een veelzijdig sieraad dat bij elke gelegenheid gedragen kan worden.

Stuk voor stuk vervaardigd met de hand

Elk collier wordt met liefde met de hand gemaakt in mijn atelier, waardoor aanpassingen mogelijk zijn. Wilt u liever een kortere of langer collier, dan is dit natuurlijk geen probleem. Alles kan aangepast worden. 

Bezoek mijn atelier!

Bezoek mijn atelier in Zeist of bekijk het online op hesterzagt.nl

Op de hoogte blijven?

Mis ook niet mijn andere sieraden in de collectie en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwerpen en tentoonstellingen of beurzen door mijn nieuwsbrief te volgen.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog! Hopelijk zie ik U snel in mijn  atelier. Altijd welkom, maar het is fijn als u even een afspraak met me maakt! U kunt me ook altijd bereiken via de mail.

Tot dan!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.