Sieraad van de maand juli, parel oorbellen

Sieraad van de maand juli, parel oorbellen

Sieraad van de Maand juli: Oorbellen met Parels

Welkom terug op mijn blog!

Deze maand wil ik graag een nieuw sieraad onder de aandacht brengen: de klassieke parel oorbellen. Ze zijn gemaakt van zilver en mooie witte zoetwaterparels. Over de parels zijn kleine zilveren takjes gebogen waar ook weer een heel klein pareltje aan is toegevoegd. De parels hebben vanaf het langste punt een afmeting van ongeveer 10 mm. 

Speciale Korting: 20%

Om de parel oorbellen deze maand in de schijnwerpers te zetten, bied ik een speciale korting van 20% aan. In plaats van 295 euro zijn ze in de aanbieding voor 236 euro. Om gebruik te maken van deze korting ga naar sieraad van de maand.

Onderhoud en Verzorging

Om de schoonheid van je parel oorbellen te behouden, is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Parels zijn gevoelig voor zuren en chemicaliën, dus vermijd contact met parfum, haarlak en schoonmaakmiddelen. Het is dus handig te weten dat je dan eerst parfum spuit en haarlak gebruikt voordat je de oorbellen indoet. Maak ze na het dragen schoon met een zachte doek om zweet en oliën te verwijderen. Bewaar ze apart van andere sieraden om krassen te voorkomen. Voor nog meer tips over onderhoud, ga naar de website.

Nog meer zilveren takjes sieraden...

Heel langzaam vult de collectie met zilveren takjes. De broche heb ik al een aantal jaar in de collectie, maar ik ben ook al bezig een ring en hopelijk kan ik er binnenkort ook een collier aan toevoegen.

Nog even dit... 

O ja! Wilt u niks missen over nieuwe beurzen, sieraad van de maand, nieuwe collecties, of andere nieuwtjes?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Bedankt voor het lezen!

Hester Zagt

 

 

 

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.